Tuesday, September 17, 2013

weekend yang awesome... ^_^

Salam....

n3 before sambung review thesis sendiri.. masih ada 2 lagi chapter.. rest kejap before continue heeee...
Apa yang nak dishare kali nie ada lah activiti weekend fa minggu nie... penantian dah berakhir, 3 minggu temph percubaan berjauhan lepas kawin dah tamat... Alhamdulillah.. semoga tiada lagi istilah 'pjj' dalam our diary life ye en hubby ^_^

Riuh rendah rumah dikulim weekend kali nie... semuanya berkumpul sebab makcik seha,kawan baik mak buat kenduri kawin anaknya sham. photographer wedding fa yang lepas tue...heheee awal2 pagi lg kami dh bertolak untuk ke nun utara malaysia.. kangar, perlis... majlis yang simple tapi penuh dengan kemeriahan.. happy spend time with family in law... melayan kerenah si comel anis.. dina and haris.. bunga2 cinta dan bahagia berkembang sentiasa dalam hati ini.... Alhamdulillah... ^_^ rindu la pulak kat budak2 comel tue... dah balik ke PJ dah... jumpa lagi ye princess2 comel ku :)

And today.. we spent our day kat padang kunyit pulak... siap je packing barang2 untuk di bawak ke kuantan, my parent ajak en hubby g memancing... harus la dia setuju... and hasilnya...

Photo: Hasil mengail petang td kt bendang.selamat sudah digoreng untuk santapan mlm.hehe

tada.... mostly ikan haruan... and in the end of the day
kami bertolak balik kulim...
plan asal en hubby kena hantar fa balik kampus,
since dia dah penat seharian memancing....
esok pagi la jawabnya balik kampus untuk urusan submission draf heee.. 
simple activiti but so must happiness...
know why..
because i did it with people who I love most...
Thanks Allah with this happiness...
Alhamdulillah syukur...

Ok la.. nak sambung mereview chapter...
'better sambung keja before orang sebelah nie bangun sekeh kepala sebab banyak on9 dari buat keja hehe...
wasalam :)'

No comments: