Thursday, September 12, 2013

Masih menaip....

Salam...

Jam di screen lappy dah terang terangan menunjukan pukul 5.09 am.... mata masih lagi mengadap lappy dengan penuh setia.. motif?? apa lagi kalau bukan menyiapkan sisa-sisa editing thesis.. mata masih segar cuma otak dah beku... so jom rilex2 dulu yok... ^_^

fa target nak submit copies by the end of this week cause this weekend my love nak balik Penang... hoyey.. hehehe 3 weeks dah berjauhan haruslah weekend nie menjadi penantian... heeeee ^_^

untuk n3 kai nie fa nak tunaikan janji meng'upload picture sekitar our big day... jeng..jeng...jeng.... and our truly love story begin with...

penantian yang sebenar bermula... sedar atau tidak semuanya berlalu terlalu pantas...

gementar.. seram dan sebak mula terasa saat itu...

mujur ada insan-insan tersayang menemani... ^_^
nyawaku...

 and best friend forever !!

dengan sekali lafaz... segalanya berubah... 
Alhamdulillah...
 Allah permudahkan segalanya..

Selepas Allah dan Rasul...
dia menjadi keutamaan aku kini...
siapa sangka seringkas-ringkas perkenalan membawa kepada ikatan sesuci ini
kuasa Allah... perancangan Allah... 
Tiada kata mampu aku ucapkan...
Hanya mampu meluahkanya dalam sujud 
rasa syukur yang tidak terhingga diatas rahmat ini.. 

Picture


Sekitar majlis di rumahku #pink day ^_^


see.. kan dah cakap pink day...heee..
 #home made paper bag... #goodies..#made by my self ^_^

#bunga tisu #pink #also made by my self ^_^

as usual...hubby ok je... janji happy ^_^

 with mak ngah and tok.. :)

my new family... Alhamdulillah ^_^

small reunion civil engineering 2007-2011... thanks for coming dear :)

and of course la with my luvly lil sis... and penutup untuk majlis disini adalah...

hantaran from my side and as well from my hubby side...
made by myself special for my truly love...  :)

maaf ye... picture kat rumah sendiri normal la kan xbanyak hehe al maklum la photographer  aka my lil sis  bz on that day...and official photographer skarang nie tengah bz  coz this weekend nie majlis dia plak... congrats in advance ye syam.. hehe.. ^_^
so jom jenguk plak majlis disebelah sana.. ^_^

majlis bermula dalam pukul12 and nie la rombongan dari Alor Star.. :)

 kali nie silver and green days... jeng..jeng..jeng
nice and rare... mak yang pilihkan... thanks mak.. it look so nice on us... :)

mak and abah dah sedia menanti... sesungguhnya time nie tengah lapar.. opss :)

welcome hubby to my big and love family :)

Pulau Kerengga family's

Padang Kunyit family's

and of course she again.. miss u sis :)

Picture
our pengapit on that day... praktis kata nya... 
ye la.. bakal pengantin la kata kan hehehe

Picture
finally we end our photo shoot wedding kat tepi rumah je...
heeeee kepenatan dan mengejar waktu... so en hubby decide untuk jadikan laman rumah as landskap nya...
jadi la kan... asal ada kenangan.. :)

Alhamdulillah... semuanya berjalan dengan lancar...
Alhamdulillah... Allah permudahkan segalanya...
Alhamdulillah... semuanya berakhir dengan sempurna...
Alhamdulillah...

untuk semua... disini fa dan suami dengan rendah diri nya mengucapkan terima kasih kepada semua yang terlibat dalam menjayakan majlis bersejarah kami... terutama sekali kepada keluarga kami... saudara mara dan kawan-kawan yang banyak menolong dan mendoakan kami... 
jari sepuluh dihulur mohon kemaafan andai ada yang tersalah...
dan mohon jua tangan ditadah...
mendoakan kami kekal bahagia hingga ke Jannah 
dan dimurahkan rezeki serta rahmatNya...



No comments: