Friday, September 20, 2013

door gift special - for my hubby family

Salam...

kali nie fa officially dah jadi orang kuantan. Masuk hari nie dah hari kedua fa ada kat kuantan and this is my first entry kat kuantan... feeling? tired but fun ^_^.. tired coz non stop housekeeping but fun cause doing it together with my love... bestnya kat cnie dekat sangat2 dengan pantai.. seberang jalan je dah boleh nampak pantai and harus la semalam dinner ditepi pantai... feeling2 tengah holiday pun ada hehe... dalam sibuk2 berkemas ... xsempat lagi bertegur sapa dengan jiran sebelah... maybe esok nak buat muffin or kek untuk buah tangan bg jiran2 sebelah... ok x? lagipun oven and mixed (hadiah kawin dari bff) xrasmi lagi...

Entry kali nie fa nak continue sharing my doorgift during my wedding... semua nya fa buat sendiri... puas hati bila buat sendiri... and salah satunya ada lah mashmellow nie yang cute nie...

hasilnya lepas mak merungut untuk budak2 xda benda nak kasi..
then en google tolong settlekan masalah nie... sekejap je dah kosong bakul mashmellow nie...

then untuk rombongan pengantin lelaki pulak..
fa sediakan crystal bowl from SFF... 
my sis in law yang tolong belikan dari KL...
since tengah ada discount harganya jatuh dalam rm 5.90/item



and fa wrap kan bowl kaca tue mcm nie.. 100% hand made and idea again from en google ^_^

nice and beautiful... yang pasti fa suka and berpuas hati..
sekarang ada banyak pilihan bowl kaca tapi dari SFF nie memng terbaik sebab bowl dia tebal and shinning...
different from others ^_^

Similar for my family side.. untuk sedara mara fa titipkan bowl kaca juga from SFF
but in different design... unfortunately picture nya dalam anset pinky fa.. and my pinky has been stolen one month ago huhuhu 


and nie close up paper bag yang fa citer dalam entry yang lepas... ^_^ paper bag for doorgift

ok la until here je la fa nk share doorgift on my big day...
nanti fa share hantaran plak k...
tempahan hantaran yang fa buat and also hantaran on my big day...

wasalam... :)

No comments: