Thursday, March 14, 2013

Susun biar tak berselerak !!

Salam



Dah masuk phase critical and final dah keja-keja dalam lab... Alhamdulillah... but still in pressure and stress mode... hopefully no additional works given again... work please be nice to me... I still have another things to do... my extra work and also my big day things... So jom susun before semuanya berselerak dan bertaburan... tarik nafas dalam-dalam and rilex... bertenang farhana....

Hasil musyawarah dengan my sis in law,she suggest me to make book list and list out what I should have and need to do for my big day.. good point and wujud lah buku tue sekarang... but the big problem is when can I full fill all the list...sigh~ Otak pun dah mula sikit-sikit membayangkan apa yang diri nak untuk that event... one by one muncul but the most importance is simple, nice and satisfy... En tunang pun tengah settlekan sikit2 part dia and fa tak nak push dia since we still have time to do it plus he right now has more importance things to focus on... he's going to make a big move on his career  Alhamdulillah... mungkin ini yang dikatakan rezeki nak kawin kot... heeee... so let he focus on that first... ^_^ (always pray the best for you ^_^ )

Since dah ada list-to-do, weekend nie kena la mengadap mam besar kat rumah untuk minta perkenan dan pertolongan.. rindunya kay mak.... Mission officially begin this weekend... wish me luck..!!! ^_^

-with love ::effafarhana::-

p/s :: adik icha fariha.... be strong and keep fighting.... miss u a lot!!!

2 comments:

icha fariha said...

i miss you sooo much. list tu klo rasa mcm xmampu buat sorang. aku kan ader. wlopun malaihhhhh, aku still buleh tlg. heheee

effa farhana said...

miss u tooo.... tunggu adik balik memang xsempat la...