Monday, December 10, 2012

semakin mendekati...


Salam....

semakin hari semakin menghampiri 2013... cepatnya masa berlalu....
rasa macam semalam jer daftar master...
rasa macam semalam je mengenali dunia...
rasa macam semalam je mengenali erti kehidupan sebenar
dan...
rasa macam semalam je mengenali dia... ^_^

yap.. fa sekarang dah start counting day for the another step after the beginning...
it totally goes very fast until me myself also can't believe it... Alhamdulillah... like one of my sis said...

" Kalau itu kehendakNya... Tak ada cara lain lagi selain itu... masa bukan pengukur... jarak juga bukan penentu... kalau dah itu yang terbaik..everything will goes smoothly until kita sendiri xda alasan untuk menolaknya.... yakin lah dengan apa yang dah berlaku and just follow the flow with Tawakal and Doa.. lagipun jodoh yang baik... tak perlu dirunsing... Doa dan terus doa yang terbaik... "

preparation??
Alhamdulillah almost done... get a lot of support and help from my parents, both family, close friends and him (yang selalu up date and tanya apa yang saya dah buat and apa yang belum lengkap lagi... so particular and detail awak nie ye en .... please stay walk with me until infinity ye  ^_^ )... but less is more... sentiasa ingat pesanan mak...

"bersederhanalah dalam semua perkara.... jangan tamak dan hiduplah dalam bersederhana..."

Always keep in my mind.... insyaAllah ^_^

Ok lah... itu je rasanya yang sempat fa update untuk hari ini.... banyak yang memanggil nie... lab report and test still have a lot waiting for me to read and marking... ^_^" 
Finally... pray for me all... pray I can face and finish all those things smoothly... insyaAllah...^_^

- Ketetapan Allah itu adalah yang terbaik... 
membuktikan kebesaran Dia... hingga menitiskan butir-butir jernih di pipi hamba-hambaNya yang dibukakan hati untuk melihat kebesaran dan kekuasaanNya itu..... -
:: effafarhana  9.55 am::




No comments: