Tuesday, December 25, 2012

:: kemalasan ::



Salam...
Masih mencari mood untuk masuk dapur membakar kek...
Lamanya mencari mood tue sampai sekarang tak jumpa2 lagi... Heee ^_^
Nampak gaya next cuti la pulak sambung mencari mood tue...
Cuti dah sampai penghujungnya... Kerja pun dah melambai lambai memanggil...
Kemalasannya.....
So n3 untuk kali nie... 'Caca merba'... Teeettt...
Wasalam....
Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comments:

Anonymous said...

botoi2 ni beli mana eti, kak emma pun nak cuba buatlah dalam bekas camni

effa farhana said...

et xsempat lagi try buat kek in jar nie... duk cari mood bakar membakar kek xjumpa2 lagi... heeee... kes lama xpegang oven.. gnie la jadinya hehe... hat nie kak iman tempah dekat makcik dia aritue untuk majlis tunang et aritue... rasa nya kat kedai barang2 kek ada kot kak emma... hehe ^_^

Emma Marinie said...

owh gitu ker kisahnya, sedap juga kek yang kenduri atan tu, presentable kan? mahai ka tempah benda ni?

effa farhana said...

tak pasti plak kak emma... kak iman yang sponcer heeee... dlm rm 6-7 kot... tapi meng nice kan buat doorgift hehe