Monday, October 29, 2012

Book For October

Salam....


Selamat pagi... semoga hari ini lebih baik dari semalam insyaAllah... 
Dah lama rasanya fa x up date tentang buku kan...
maaf la.. tuntutan kerja yang bertimbun-timbun membuatkan diri ini sentiasa koma di malam hari and critical di siang hari....
tak sempat nak melangkah dalam mana-mana book store...
but.....
yesterday.... finally dapat juga grab satu buku untuk bulan nie walaupun tinggal beberapa hari je lagi nak masuk bulan baru.. ^_^
extra bonus....
si peneman yang hadiahkan buku tue pada fa...
alhamdulillah... thanks ye en peneman....
ye.. nanti saya story kan isinya pada awak ye as upahnya ^_^
buku yang berjaya menarik minat fa semalam adalah... jeng jeng jeng....


Baru je sempat baca sehelai dua... InsyaAllah akan ku qhatam buku ini secepat mungkin 
sebab baru baca sehelai dua pun dah berjaya memikat hati ini...
terasa macam ustaz kazim beri ceramah dalam CD je bila baca buka nie... ^_^
to all... selamat membaca... 
" membaca itu gedung ilmu "


1 comment:

Anonymous said...

Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?