Wednesday, July 11, 2012

Speed 180 km/h

Salam....


Disebabkan esok fa nak off and next week ada presentation... terpaksa la bawak keja balik and continue kat bilik untuk di settle kan juga malam nie... ada juga la nampak gaya-gaya nak kena stay up untill subuh malam nie ... tak muat meja study... lantai pun jadi magsa tuk sepahkan kertas-kertas journal.. kalau sesapa masuk bilik nie sekarang confirm serabut tengok keadaan yang semak nie... ^_^" maaf la ye... ok la jom sambung kerja... baca journal... buat note... prepare slide show... heaven..heaven... kalau dah abis study nanti confirm rindu saat-saat macam nie kan.. hehe... chaiyok!!! ^_^

No comments: