Tuesday, May 1, 2012

Selamat Hari Pekerja.. ^_^

Salam..

" Selamat Hari Pekerja"

lama rasanya fa x up date n3 kat sini... maaf..maaf.. kerja harian xmengizinkan fa nak tulis menulis / taip menaip.. hehe... plus fa balik kampung weekend kali nie and off for 4 days.. wah holiday sendirian berhad... ^_^

Dah masuk Mei dah dalam sedar tak sedar kan... bye..bye April.. insyaAllah.. see you again next year...dan hari nie secara rasmi nya satu dunia menyambut hari pekerja... fa?? saya duk kat rumah je.. xda effect apa2 pun kat fa... hehe sebab fa xkeja lagikot.. so dont feel anything about this day.. hehe...

Buku pilihan untuk bulan ini??? alamak... xsempat jenguk popular or mana2 book store lagi la... huhu... insyaAllah nanti kalau sempat fa singgah kejap ye jenguk2 buku yang best untuk bulan nie. ^_^

Buku last month 'Jadilah wanita yang paling Bahagia' superb best... tenang je rasa and at the same time its give me a good motivation to face the problem and a few tips  to endure our pain...  ayat2 dalam buku tue sangat lah lembut and menyentuh perasaan... sedikit demi sedikit dia memberi jalan kepada kita untuk selesaikan masalah... mengubat hati dan menguatkan semangat yang hampir patah itu...  so buku ini fa strongly suggest  to all girls out side there who need a motivation or in "patah hati" mode... sila-sila la baca buku nie... insyaAllah.. sedikit sebanyak anda akan terhibur dengan ayat-ayat dari Dr.Aidh nie.. ^_^

some of word from Dr.Aidh to us...

" Bersabarlah, kerana sesungguhnya Allah
akan mengiringi kesusahan dengan kemudahan
Mudah-mudahan kesusahan itu
akan lenyap dengan segera... "

No comments: