Sunday, April 8, 2012

My brother Engagement..

Salam...

Actually the event has passed almost one month ago but kali nie baru fa ada kesempatan nak cerita kan dalam blog nie... sibuk sangat dengan keja lab.. nie ha baru ada masa... nie pun curik2 menaip.. kejap lagi kena masuk lab lagi nie... gawat kan hari ahad pun masuk lab.. haha nie la dinamakan kerja... xleh berkira sangat dengan hari... bila perlu, terpaksa la redah masuk lab juga.... dalam duk kata busy tue sempat juga la fa balik kampung weekend nie.. baru je terpacak depan USM nie kul 2 yang lepas... well family must be our priority no matter how busy u ar... right?? ^_^

Ok la back to our story....

Rombongan bagi pihak keluarga fa datang dengan dua buah kereta dari Kedah.. one from teluk intan and another one from Nilai... berbekalkan GPS dari SII nie ha... sesat juga la masuk dalam KL plus time tue orang baru lepas office hour... so confirm korang boleh imagine macam ner sesak nafas nya tersangkut dalam jem ... sigh~

Sempat juga la snap gambar walaupun tengah sesak2 tue ^_^

Dalam sesak2 tue, kereta yang tiga tadi pun secara automatik pun berpecah.. ye la.. sesak2 macam nie kompom la kan akan hilang dengan sendiri nya.. heee... so nak tak nak kena la cari point untuk berkumpul balik.... finally we decided to meet again at PutraJaya.... Masuk je putrajaya... wah tenangnya.. xda jem.. heeeee macam masuk negara asing... hahaha opss times up.. need to rush to lab.. nanti malam fa sambung lagi erk .. sori.. ^_^

wasalam

No comments: