Sunday, April 8, 2012

Home sweet home...

Salam....

Korang mesti ada yang tengah layan ABPH kan..kan... hehe.. fa pun sambil2 ada layan juga... ermmm takat tengok and dengar tue boleh la.. tapi nak tumpu 100% xmampu la.. xsanggup tengok artis2 yang superb cantik tue.. tergugat heeeee....^_^ so nak elakan terlalu bosan malam nie.. dengan sendirinya jari nie nak menaip... tapi nak menaip apa ye... ermmm... a'ha.. pe kata fa citer sal weekend fa kali nie nak?? plus fa ada buku baru nak share dengan korang sume...

Weekend kali nie xdala benda yang gempak2 fa buat kat rumah... but the most excited thing when talk about coming home nie adalah

1. dapat jumpat parents.. mak abah... terubat rindu... ^_^
2. dapat rest sepuasnya ( 24 jam tido... heeee ye ke..??? xda la... )
3. dapat tido lena plus udara yang superb best and sejuk... ngegege...

haish.. kan dah rindu kat rumah nie ha... huhuhu...

So this weekend macam biasa tengah sedap2 tido dalam bilik, mak kejut ajak g tesco.. so as anak yang taat plus solehah.. fa pun bangun solat asar and grab car key untuk teman mak g tesco.. and sekali lagi dengan rasmi nya fa jadi penolak troli mak....

Hasilnya mak shopping kali nie.... nasib baik xpenuh troli.. ^_^

Memandangkan dah tersasul ada di tesco tue.. fa minta mak berenti jap kat depan kedai popular.. nak jenguk2 buku jap.. and finally this is my snack for this month... ^_^

fa x baca abis lagi.. so xboleh komen lebih2.. so far not bad... bagi fa abis baca dulu k.. then later i will story ok.. ^_^
"Bekalan
Di sana ada suatu tempat
di barisan terdepan tetapi
menuntut anda untuk menambah peningkatan
dan kesempurnaan dalam
setiap perkara yang
anda amalkan"

-Dr Aidh-

No comments: