Sunday, January 15, 2012

Seharian Di Kedah.... :)

Salam...

Tenang x tengok padi yang sedang menguning nie??? haaa nie la kampung fa... ^_^

Semalam fa teman kawan fa gi tengok site untuk project master dia kat area2 Sg Raja... banyak juga la dapat info baru bila ikut kawan fa nie survey2 tempat.. sebab tue kot kan orang cakap.. jauh perjalanan luas pemandangan....

Nak tengok tak apa yang luas sangat pemandangan yang kami dapat tengok semalam?? hehe jom jom...

kat mana nie?? nie la Rumah Pam kat sungai Raja.. under JPS nie... apa kami buat kat sini// biar la rahsia hehe...

Posing2 sementara tunggu Imah round2 tengok site dia..:)

senyum.. xperlu kata apa-apa senyum... ^_^

at the end of our trip..apa yang boleh fa cakap adalah.. Cintailah Sungai Kita.. sebab semakin hari Sungai kita semakin nazak... sangat kotor ok!! sigh~ kalau dah di classify as class V... xmampu nak kata apa2... hanya mampu geleng kepala je... sigh~


Lepas kitaorang tengok2 and jalan di rumah pam tue... fa bawak la diaorang melawat pulak kat kampung fa yang tercinta... weeee syok dapat balik rumah :))

tepi2 kiah dah datang... hehe cilok motor cute abah jap...

1st time in my life dengan yakin nya bawak motor... abah dah cuak sangat2 dah sebab abah tahu anak perempuan dia nie seumur hidup memang fail bawak motor hehe

Am sesuai dengan motor nie je hehehe

Imah pun hehehe.. ^_^

Last pose b4 balik...
Imah nanti datang2 lagi la erk kat rumah fa.. jangan segan2 k ^_^

2 comments:

icha fariha said...

tuu moto sapa ? laen cm jaa

effa farhana said...

moto tok hehehe