Sunday, January 8, 2012

Saya Jealous...

Salam...
Yesterday apa korang buat untuk isi weekend korang?? klu fa.. fa dengan kawan2 fa off to pEnang... saja-saja je nak rilex2 kan otak yang makin tepu dengan hal dunia... sambil2 tue kitaorang g PISA... ada PC Fair kebetulan minggu tue so boleh la usha2 gadjet2 kot2 ada yang best...( walaupun xda duit weee...) siap je membasuh baju... kitaorang pun bertolak...

dalam trip kali nie kitaorang bawak haris untuk jadi bodyguard kitaorang.. in case kot2 jadi pa pe ke kena kacau ke nanti ada la juga yang boleh back up kan... boleh ke Haris??? heehe... no la.. Haris tue anak sedara kawan fa... kecik je lagi baru 4 or 5 tahun... saja je bawak dia jalan2... comel budak nya.. serius... memula nampak malu2... tapi kejap je dia dah jadi geng kita orang... :)
yang bestnya... tiap kali dia gelak... tiap kali tue juga kami tersenyum... xtahu kenapa tetapi dapat rasa tenang nya jiwa budak2 kecik.. seolah2 diaorang lansung xda masalah... gelak dan ketawa semahunya... lansung xda riak masalah di wajah diaorang..

tengah refill energy dengan riang nya ^_^

yes... saya jeles dengan budak2 kecik.. korang xjeles ke?? hehee kan best klu selamanya jadi budak kecik... di sayangi... and di lindungi... boleh gelak2 tanpa perlu pikir masalah yang bertepu dalam hidup nie... but.. that what we call life... everthing will change either we realize or not.. so just prepared yourself to face it...^_^ nothing happen without a reason.. yang perlu hanya sabar dan yakin dengan hikmah yang tersurat dalam setiap yang berlaku.. pada yang muslim... apa kita nak takut.. kita kan ada our Mighty.. Allah... and our weapon is the most powerful weapon in the world 'DOA'.. so just face it... and pray... Semoga pada tiap dugaan dan cabaran dalam hidup kita nie dapat menambahkan iman dalam diri kita...

ok la.. mata dah kuyu.. jom balik kampus jom ^_^...

No comments: