Sunday, January 29, 2012

kenangan dulu menjelma kembali...

Salam...
Again.. we meet again wahai weekend... :)) lamanya xjenguk my little buddies nie... maap2.. last week kan cuti panjang so xdapat la nak up date kan umah... hari nie nak citer sal wedding ceremony yang fa attend sepanjang cuti raya cina last week... jom2 fa citer jom..

Last saturday before balik rumah fa dengan kawan2 attend wedding kitaorang nya akak.. kak Nad... nie la dikatakan berkat orang kawin... disebabkan kak nad kawin.. ramai kawan2 civil turun usm hari tue...yang jauh2 sume datang.. and secara xrasmi kitaorang boeh dikatakan reunion again!!!

best kan... ^_^
my bff :)

congrats kak nad...

a part of civilian 07-11..

lepas je beransur kluar dari majlis.. kitaorang decide tuk cari dessert... apa lagi klalau bukan.....

En Tutti Frutti...:)

peace.. adeh.. rindu pada kamu sume....

2nd wedding ceremony.... Naq & Zamri... my best friend wedding..... yang nie paling best sebab dapat jumpa balik ramai awek2 cun bahiyah yang lama sangat2 xjumpa.. bila jumpa balik wah.. alhamdulillah sumenya dah punyai hala hidup dan masa depan yang tersendiri...Alhamdulillah.. usaha cikgu mendidik dan mengajar kita dulu di bahiyah tak sia-sia kan kawan2 ^_^

cik wa, anis and As... happy meet them again :)

ni la group sembang2 hari tue.. kawan2 satu kelas dulu... nie sume product bahiyah.. ada yang jadi doc, farmasi, lecturer, cikgu, business women, engineer... hebat kan.. hehe Alhamdulilah.. congrats kawan2.. :))

haa nie la kawan baik fa... congrats naq.. semoga bahagia hingga ke anak cucu k...
jadi isteri yang solehah k sebab syurga isteri ada pada suaminya.. :))

Wassalam...



2 comments:

LanaBusyBee said...

omooo, tutti frutti kt mana ni? aaish awat la xdak kt aloq staq ni huhuhu

effa farhana said...

kak tun: kat juru... mai la penang..pastue kita g tuty frutti hehe