Tuesday, January 10, 2012

1st event for Acepro 20011/2012



Salam...

Selamat Pagi ^_6....
Kali nie fa nak citer sal BBQ yang dah berkurun fa cakap nak citer tapi xkesampaian... tapi short and sweet je la erk story nya sebab pagi nie kena g lab seawal yang mungkin..... ada keja cikit dengan alat kat lab... so hari nie.. let the picture talk... :)

BBQ start !!!!

before that Registration pls!!! with kak tuty and tikah :)

meja buffet yang kemas before diserbu ^_^

member2 usm yang dah pun bergelar engineer :)

makan..makan juga tapi game jangan lupa.. ada hadiah tau ^_^

fashion show for kids.. comey sangat ok :)

nie pulak music chair with belon

comel!!! .. nampak comel dengan belon di kaki ^_^

akak2 yang sangat2 superb.. and sangat2 berjasa untuk event BBQ kali nie...
thanks for ur help !!!

and finally.. I'm presenting a new community of ACEPRO 2011/2012..


p/s: All those picture is taken from kak Eja FB... mohon share erk kak Eja.. hehe malam tue fa xsempat nak snape apa2 picture... so cilok kat kak eja je xpe kan ^_^ ok la... need to go now... see ya...

wasalam...


No comments: