Thursday, December 29, 2011

Mak andam terjun

Salam.. maaf xdapat update semalam sebab terlalu busy... nanti next n3 Fa citer k apa la yang Fa busy kan sangat sampai my weight already reduce 3 kg in 2 weeks!!! Alhamdulillah... ^_^ before that.. Fa nak langsai kan hutang janji yang dulu tu... ada kan fa janji nak citer macam mana fa leh terjadi mak andam terjun for on of my friend nie... Al kisahnya.... last Saturday me and my friend dijemput untuk memeriahkan majlis pertunangan kawan kitaorg kat tanjung piandang... so kami pun dengan happynya pergi la ke rumah kawan kitaorang nie.. happy nya sebab sorang lagi kawan fa dah mula melangkah ke alam baru... hehe sampai je kat tempat yang dituju, dia tengah bersiap.. so kitaorang pun teman la dia bersiap.. kebetulan junior kitaorang yang pandai makeup tue dah balik bercuti.. ye la.. kan time tue cutie panjang semperna Christmas... disebabkan xnak menghampakan kawan fa.. so fa pun tolong la dia make up... seriously fa xletak banyak2 pun.. just calit2 ckit2 je.. then terus sume orang puas hati... nak tahu sebab pe? sebab dia dah memang cantik... xperlu nak repair banyak2 hehehe.. korang nak tengok hasil ke? jap erk...


Nie la kawan fa tue.. nasib baik la dia dah memang natural beauty... klu xmau berpeluh juga la fa hehe....

Nie lagi gambar2 sekitar majlis te berlansung... ^_^


hantaran pihak perempuan

me and my friend ^_^


hantaran pihak lelaki

Tahniah.. dah jadi tunangan orang dah kamu dear ^_^

Tue je erk gambar2 nya.. klu nak lagikena la minta sendiri kat empunya tuannya ^_^
Selesai je majlis..lepas solat zohor terus my friend and I pecut balik Alor Star.. another majlis need to attend tomorrow... Bulan yang sangat busy... sila like bulan 12.. ^_^

No comments: