Sunday, October 16, 2011

TouR with iNESCO

Final day.. tour with iNESCO... dalam separuh sedar bangun and prepared tuk pergi tour pagi tadi... muka sangat xboleh blah...muka xcukup tidooo....

sembam semacam je kan... zZZZZzzz

Kul 9 after breakfast terus bertolak menuju ke eco-hub usm.. ermm excited sebab selama duk usm nie xpernah tau pun usm ada eco-hub and 2nd reserved forest... hahaha... yang tau usm induk sememang nya unieversiti dalam taman... redup je ngan pokok2 besar yang rendang..sampai je.. penerangan diberi secara ringkas oleh prof tentang kawasan disini.. ada banyak trip untuk tour nie.. disebab kan xcukup masa nak melawat semua.. kami dibahagikan ikut group...Fa and my friend choose to see bird watching... best...macam2 dapat blajar melalui tour nie... ecosistem kat usm.. history building here... interesting... jalan pun xda la penat sangat sebab kami sume berjalan di bawah giant trees.. redup and berangin je.. best2... xcaya?? meh nak tunjuk ckit....



ana sempat g posing depan pokok besar...
nice kan..

serius nie sume ada kat dalam kampus induk usm..bukan copy paste dlm google tau...

peace..^_^

nie pokok apa??? pokok nie la kitaorang lunch... lunch bawah pokok la..
Ada cafe bawah pokok yang rendang nie.. best plus nyaman je...

sesuai untuk santai and gosipppp...

Then after lunch kitaorang terus shoot balik campus...engineering campus... dalam bas kompom2 sume tido dengan lena nya lepas lunch dengan lahap tadi hehe... so weekend nie.. adakah anda bosan??? Tidakkkk... masa saya sangat2 terisi dengan activity2 yang menarik!!! hahaha.. The End.... ^_^







No comments: