Monday, October 17, 2011

short n3 fOr Today....

Hari nie bangun lambat lagi.. hari2 saya bangun lambat hahaha... slalu sebab tdo lambat..tapi hari nie memng xda ampun nya la..tido awal but still bangun lambat sigh~.... lepas masuk lab check segala bagai alat and bahan... terus shoot g stesen keta api... g check tiket.. malang nya tutup la plak... aisey... baru ingat nak balik ngan keta api... xpernah g seumur hidup nek keta api.. nak juga la merasa nek keta api weekend nie.. tapi macam boleh je.. xpe2.. esok awal2 g Fa muncul kat depan kaunter tiket erk... hehehe... arap2 ada la tiket...

~pssstss... nie oppss rahsia tau.. event my dad pun xtahu.. bukan xnak bagitau tapi dah tau..kompom nya xboleh klu abah tau Fa nak balik ngan train... nak balik ngan bas pun abah xkasi nie kan plak train... sigh~... abah.. anak abah nie dah besaq ok... tapi walau sebesar mana pun tetap nak jadi budak kecik mak and abah... sampai bila2 ^_^ hehehe~


mood harinie:: saya manusia biasa...
punya hati untuk merindui...
punya rasa untuk menyintai...
tapi biarlah pada yang berhak...
pada yang benar2 menerima diri ini seikhlasnya...
pada dia yang sentiasa aku nanti siang dan malam hari ku...
pada dia yang ku rindui selalu...

No comments: