Thursday, October 20, 2011

Mood malam nie hilang...sigh~


Malam nie xda pe nak buat.. lebih tepat lagi.. seharian hari nie xda wat pa pe.. skool pun x gi... cubic pun xjenguk.. lab??? lagi la... waduh2.. critical nie... hari nie juga banyak mengadap my lappy +cari tiket untuk balik esok+ basuh baju + masak for dinner... lepas tue sambung balik ngadap my lappy... kiranya sekarang nie my boy friend is my lappy... hahaha... boleh ke macam tue.. klu status kat fb tue In Relationship with Mr Lappy.... ermm not bad kan... ok pe sebab still _____ lagi kat status In Relationship Fa tue.. hehe...

Sepanjang duk dating with Mr Lappy.. fa banyak usha blog2 member yang buat kek.. waduh2... cantik2 nya kek diaorang.. one of them is Rizq Cake nie... serius cantik2 sume... x caya ce gi usha kat blog Illa tue... satu lagi kat blog kak rani nie... dah pasang angan2 dah nak gi join class yang kak rani nie buat.. sebab dekat dengan rumah Fa.. InsyaAllah.. klu xda apa2 halangan Fa akan join sebab memang dah lama berminat dengan dunia kek and masak2 nie.. cuma masa yang xmengizinkan... klu kat lab masak juga.. tapi masak bahan2 chemical.. bancuh adunan bancuh juga tapi adunan concrete la.. hehehe ye la nama pun lab...lab civil eng plak tue.. mana la nak dapat tepung sugar segala bagai hehehe... tunggu weekend balik rumah then baru boleh lepas giat nak masak puas2.. tue pun klu sempat balik kan.. jauh betul bidang fa skrang nie dengan minat Fa.. well nie dikatakan takdir... Dia lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hamba2Nya... ^_^

Lepas je puas jenguk2 blog orang Fa baru teringat ada janji dengan my lil sis nak burn sume citer2 korea tuk kasi kat dia time dia balik Malaysia nanti... adik.. xsempat burn sume.. dah kehabisan CD.. nanti plak sambung burn erk... bila poket dah kembali penuh sigh~

ok la... nak kemas mengemas baju untuk balik esok.. weee..I'm coming home..I'm coming home.. tell the world I'm coming home..let the rain wash away all the paint of yesterday.... xsabar nak jumpa mak abah+bilik ku+dapur ku+shoping!!!! = ^_^ (hilang sume beban.. ringan otak dari pikir benda yang bukan2.. rest sekejap otak dari chitosan and the geng... freedom for a while ^_^)

No comments: