Tuesday, October 25, 2011

mood jiwang malam nie sigh~

Dari lagu CN Blue sampai la ke lagu Akamatra.. sume Fa dengar..sigh~ xsuka mood jiwang nie..shuh..shuh... g jauh2... saya xnak anda... sebab xda orang nak jiwang ngan saya... sigh~ (rindu mak abah :( ) nak dengar lagu kety perry dah tiap2 hari dengar... lagu J.Lo?? muak dah... aishhh layan je la.. jiwang pun jiwang la....

Harinie nya activity?? xda la buat apa sangat pun..just tolong my friend kat lab tumbuk kaolin sampai dapat 1.18mm saiz nya... wahh deabak... seriously bahu saya sakit dua2 belah but still happy sebab kawan Fa nie lawak orang nya..wat keja ngan dia xdak tension2.. kejap je dah siap..walaupun keja tue memerlukan skill kesabaran yang tinggi ooooo.... xcaya meh try tolong....

Petang nya plak..masak bihun as our dinner... ok la.. janji kenyang kan kawan2 ^_^ xda yang gempak sangat hari Fa hari nie but still lagi menarik... still lagi boleh tersenyum... ^_^ Terima Kasih Allah sebab panjang kan usia ku sehari lagi untuk menikmati hari yang indah ini...

p/s:: awak.. cepat2 ye sembuh... and dnt forget to take medicine k.. ^_^

No comments: