Wednesday, August 17, 2011

when you gone...

Wah dah bersarang berlabah2 dah blog Fa nie.. buka je blog tengok2 baru da 1 entry for august?? malasnya saya.. hehehe today is 16 day Muslim fasting... Alhamdulillah... harap2 sume masih bersemangat lagi nak berlumba2 tuk nak melipat gandakan pahala... Bulan Ramadan kan bulan yang penuh dengan kemuliaan dan keberkatan... Hopefully Ramadan kali ini adalah Ramadan yang membawa seribu satu erti dan perubahan yang besar ke arah kebaikan untuk kita semua...


Status untuk hari nie.. petang tadi balik kampung jap melawat tok.. Alhamdulillah semakin chat tok skarang.. senyuman xpernah lekang untuk anak cucu dia walaupun tok baring je atas katil... harap tok cepat sembuh and sihat ...and boleh masuk dapur macam dulu.. rindu rendang ayam tok ..huhuhu... pas mak bagi tok makan then kitaorang terus shoot gi jitra jap... buat payment for my new jubah.. can't wait to see my new jubah... :) then terus balik rumah... sampai je rumah.. sunyi je.. tapi lampu and tv on je.. jenguk je dapur naaa.... abah tengah bertungkus lumus bersilat kat dapur tuk siapkan makanan tuk berbuka... hehehe abah risau takot kitaorang xprepare tuk berbuka sebab balik lambat.. abis bersepah dapur dikerja kan abah.. adeh...don't wory abah.. everything under control ... dah siap dah pun sume lauk before kluar tadi.. so conclusion is kemas dapur la Fa pastue plus extra lauk tuk berbuka.. sigh~ biasa la bila lelaki masuk dapur... hehehe...

No comments: