Sunday, August 28, 2011

Nearer to the end...

salam Ramadan sume...

Sori dear blog... lama xmeng'up date kami... bizi ckit lately nie... bizi dengan hal dunia yang xpernah surut and also bizi mencari masa untuk memanfaatkan Ramadan kali nie... sedar xsedar Ramadan dan nak sampai penghujung nya dah.. sob..sob..sob.... ada lagi ke Ramadan yang akan datang??? sempat ke aku bertemu dengan nya tahun depan... ermmm how's know....

Preparation for Eid?? xda pun... just recycle baju2 yang mana elok and sambut dengan penuh kesederhanaan... tue lagi bagus and tenang kot..hehe lagipun tahun nie..bulan nie.. need more money for more importance things... tapi kemeriahan raya tetap meriah.. semangat tue mau ada..tue lagi penting hehe...

since my lil sis nak berangkat gi Mesir 15 ari bulan nie.. so ada la ckit kenduri kesyukuran on raya ke-4 nie kat rumah Fa.. buat ckit2 je.. so for this year... my family more focus about kenduri rather then raya... dah lama xbuat kenduri.. so activity gotong royong kemas rumah kali nie memng penat ckit la.. hehee everything need to clean.. deep and deeper hahaha.. paham2 je la ye... So far.. almost 90% dah siap... xpe.. tomorrow never dies.. hehe esok sambung ckit lagi then finish... kan kan kan.. hehehe kuih raya pun dah almost siap.. dah nampak berbalang2 dah walaupun bizi menyiapkan paper for conference next 2 month..weee.. seram bila pikir sal keja... abang pun ada beli and abah pun ada dapat kuih and hamper raya from his client...naaa... nothing to be worry.. everything under control... hehehe esok tinggal wat ketupat plus rendang plus kek coklat and kek oren.. then finish.... heheeee so Slamat Hari Raya semua ^_^


No comments: