Thursday, July 7, 2011

Tika ini....

Malam nie macam malam2 yang sebelumnya... xda keja nak buat...dua tiga hari yang lepas boleh jugak busy kan diri dengan proposal master... tapi skrang proposal pun dah send.. apa nak buat ye?? emmm kembali membosankan diri.. Fa bukan la orang yang giler kan slot2 drama korea macam yang lain ... Fa suka sembang then sakat2 orang then gelak2.. baru rasa macam hidup je life nie... but now ..semua member2 and orang rapat ngan Fa dah balik ke negara masing2.. sedih bila pikirkan... bila abis blajar je.. situasi and peranan masing2 dah berubah...even character masing2 pun dah berubah... kadang2 rasa macam orang asing je bila contact each other... not warm like before.. emmm masing2 dah ada tanggungjawab sendri.. dulu time kuliah.. time lab.. wah rasa meriah sangat.. berkumpul ramai2..  seriusly I'm miss that moment... now xda sape nak layan Fa dah.. huhu sedih kan... pendek kata sume dah berubah!!!!

Cari kawan baru?? cari teman baru?? tambah lagi kenalan?? I wish i could.. walaupun Fa orang yang suka gelak2 and happy2 tapi Fa bukan la sorang yang friendly.. klu nak borak dengan seseorang yang baru beberapa saat jumpa memang seriusly Fa xpandai nak borak.. yeah.. I will try my best to make the air life but it will be hard.. Fa akan take time tuk mesra dengan seseorang tue... mostly Fa akan tengok and observed je dia nya character for the first time.. klu masuk then baru Fa dengan confident nya mesra dengan orang tue... susah kan... sigh~ but that is me...

Conclusion is I'm alone here...


No comments: