Friday, July 8, 2011

Jadik cikgu...

Last nite Fa ada attend satu kenduri cukur jambul anak sedara one of my friend nie.. meriah giler rumah dia sebab dapat dua anak sedara serentak... bestkan.. skali tengok baby2 tue dah macam kembar dah.. comel sangat2.. hehehe... tetiba teringin nak ada baby... sebab cute tengok baby2 tue... paling suka time tengok baby2 tue tido... wah lena nya diaorang tido.. tenang je rasa hehehe...

Majlis tue juga diselitkan dengan celebrate birthday boy akib... semalam genap la setahun hari lahir dia.. aktif sangat2 si comel nie... mak ngan ayah nya Fa tengok kecik je orang nya.. tapi baby boy nie semangat tul badan dia.. ikut mak ngah dia kot.. hahaha... Fa ngan my friend bertolak lepas asar and sampai dalam pukul 6 lebih.. majlis tengah mula masa kitaorang sampai tue... banyak makanan2 yang best2.. hehehe.. walaupun Fa tengah diet... semua makanan tue fa bedal hehehe... (xpe kan stop diet sehari je ..kan..kan..kan.. ;) )

Malam nya pulak jiran tetangga ramai yang datang mengziarah... masa tengah sibuk2 ramai2 orang datang tue la Fa and my friend jadi cikgu ..tolong anak2 sedara kawan fa yang lain tue siapkan homework.... homework apa tau?? English you.. hahaha... seronok gak men ngan budak2 nie... ye la Fa mana ada budak kecik kat umah... adik2 sume dah besar.. membesar sekali kan hehe.. skali sekala dapat layan kerenah budak2 kecik best jugak kan.. hehehe... Dalam pukul 10 kitaorang pun bertolak balik... best2... thanks my friend cause invited kitaorang datang ke majlis tue ^_^

Nie ada ckit picture masa kenduri tue.. xbanyak pun Fa snap sebab duk galit tengok orang and baby hehehe...


With my friend and her niece after majlis ^_^



Cian Imah tersorok kat belakang hehehe


Birthday boy tido keletihan selepas seharian berkejaran satu rumah... so cute :)



p/s : Always make our Family as our priority ^_^

No comments: