Friday, July 8, 2011

Flash back..^_^

Salam..^_^

Fa baru je lepas tengok citer drama Nur kAsih.. bukan ketinggalan ye.. tapi re watch je balik drama tue hehe saja nak tenangkan fikiran tengok drama tue... Suka tengok watak Nur je dalam tue... Lembut and tabah orangnya... Kesayangan mak mertua tue yang paling best tue.. ye la.. bukan senang nak buat mak mertua sayang kan menantunya.. klu kena yang sekepala boleh la.. klu yang berlawan angin macam mana.. hehehe.. apa2 pun yang paling penting... bagi Fa la.. orang tua walau macam mana pun kita kena hormat and sayang kan mereka... jangan sesekali abaikan mereka... tue je harta kekal yang kita ada di dunia nie... ^_^

Hari nie sepanjang hari Fa siapkan kerja kat opis... ada ckit lagi xsiap.. next week plak sambung ye.. xda orang pun kat opis arinie.. sume cuti cause smalam kan holiday.. so sume pakat sambung cuti.. ye la nie je peluang yang ada tuk rest panjang ckit hehe... Good news for tomorrow... my parents nak datang cnie ... tengok anak kesayang dia la pe lagi hehehe... looking forward for tomorrow... :) but... now I need to finish repairing my proposal.. esok kan nak jenjalan hehehe... chaiyok2 ^_^


p/s : setiap yang berlaku ada hikmahnya.. setiap yang salah ada pengajarannya.. terpulang pada diri untuk membaiki kesilapan itu atau pun tidak.....

No comments: