Monday, June 13, 2011

Tersentuh hati kecilku...

Nak share something nie.. nak share benda yang menghantui fa sepanjang 2 minggu yang lepas.. emmm.. mcm suspend je bunyi hehe.. Dah dekat 2 minggu Fa follow satu blog nie... Fa terjumpa secara kebetulan blog nie masa tengah duk usha2 lagu nasyid kat youtube.. tetiba terjumpa video yang en blog nie buat.. khas untuk arwah isterinya... terpanggil hati nie tuk tahu kisah disebalik video tue.. and finally sampai skarang fa wajid buka blog nie tuk baca and baca lagi n3 dia... terus terpikat la ngan blog dia.. :) so klu korang nak tahu pe yang menarik sampai fa sukmo buka blog en nie.. men la jenguk kat blog en warna nostalgia nie... enjoy your reading ^_^

No comments: