Thursday, June 9, 2011

Terlebih makan ^_^"

N3 kali nie Fa nak citer pengalaman semalam... Pengalaman terlebih makan... Semalam Fa gi rumah my friend nie.. konon nya nak buat surprise la semperna birthday dia.. lepas je buka puasa smlam..terus je kami ber 5 kluar mencari kek dekat parit buntar.. pusing punya pusing finally jumpa satu kedai kek nie,.. well kami pun masuk dengan penuh confident nya.. dengan harapan dapat la tengok and pilih kek2 yang cantik.. skali sume kek2 tue kosong.. kek tue just ada cream je kat atas.. hiasannya lansung xda... aishhh nie la kedai Melayu.. nak xnak je berniaga... emmm... xtahu nak kata pe... xkan nak tunggu dia hias kot kek tue.. dah la limited time nie... so nak xnak terpaksa la ubah plan.. dari nak beli kek kitaorang beli Pizza...

Sampai je kat rumah my friend nie dalam 9 lebih dah... masuk je dalam rumah.. wahhh.. dah macam tue kat pameran makanan.. macam2 ada... hehehe... skali kami yang terkono... rupanya dia dah prepare banyak makanan nak sambut kami... thankz Anna... ^_^

Cian family ana..punya la lama tunggu kami.. (sori la ye.. masalah teknikal menanda.. hehehe) Macam2 kitaorang hadap... mula2 makan nasi (2nd time coz time berbuka tadi Fa dah makan nasi) then pas makan nasi..makan bubur gandum..perghh memang terbaik dari ladang la...sedapppppp.... pastue pizza yang kitaorang beli tadi.. hehe sendiri beli sendiri makan..disebab kan nak spare ruang tuk makanan lain..Fa pun share 1 slide piza ngan Wawa.... pastu agar2... then ada bihun sup.. kfc... roti canai telur.. jajan... Alhamdulillah rezeki kami malam tue...

Sume yang disenaraikan diatas..sume Fa makan... terbaik x?? hehehe... lepas berborak panjang dengan family Anna.. kami pun balik.. and effect dari terlebih makan tue.. Sampai sekarang rasa loya and xsedap badan.. huhu.. so ingat la ye sume... bila makan tue beringat..jangan men bedai je makan.. xpasal2 jadi macam Fa.. hehehe...

Anyway.. thanks a lot to Anna and her family... next time kami datang lagi ^_^

No comments: