Sunday, June 19, 2011

Bosan...

Asal malam je bosan ... malam kat kampus la.. klu kat umah best.. macam2 bleh buat.. cnie xda orang.. sume cuti.. Fa je yang terperuk kat kampus gi.. lagi teruk bila dah abis dah layan Family Outing dengan rasminya malam nie.. so dengan rasminya jugak Fa kembali bosan... Pe nak buat erk malam nie.. esok and esok esok nya?? Nak message?? orang lain pun ada life masing2 xkan nak kacau plak kan?? novel?? sume dah khatam berkilo kali dah.. layan blog?? tue memang dah jadi keja harian...

Emm.. sunyinya tetiba.. Rindu plak zaman dulu2.. zaman ada kawan2 yang sekepala macam jack.. naq.. cik tun .. muveen.. zaman sakat menyakat.. zaman escape kluar hostel gi beli makanan kat luar.. zaman study group ngan kawan2.. zaman control2 ayu ngan baju kurung 24 jam.. ahakz.. pendek kata rindu zaman sekolah ku!!!! tapi kan.. rasanya banyak dah berubah.. dulu nak tengok bercakap dengan boy pun nak xnak je sebab rasa diaorang nie macam makluk pelik dari planet len je.. mau nya idak.. 5 tahun bertapa di girls school smk sultanah bahiyah.. suci bersih dari segala gejala tidak sihat.. skali tercampak Fa ngan Jack kat matrik nun di kulim.. seriously agak jakun jugak la masa mula2 kat matrik dulu.. hahaha paling segar dalam otak nie adalah masa pemilihan jawatan untuk kelab yang kitaorang join..

Jack: xkan sume nak bagi laki pegang jawatan pengerusi kot.. pompuan xleh ke.. nie bisa menaikkan kemarahan jiwa nie...
Fa: Entah... kita kat skolah dulu leh je handle.. saja ar tue.. xadil tul..
Jack: kan best klu da U tuk gurls je kat Malaysia nie...
Fa:Betul2.. ku sokong ko... (sambil terhangguk2.. pastu gelak.. sweet and innocent sgt time tue )

Lawak bila kenang balik.. pendek kata masa mula2 menapak kat matrik dulu..siap kena cop 'sombong' gi ngan dak2 laki.. kan jack kan... cian kita kan.. nasib baik ku ada ko.. da gak kawan nak sakat makat.. gelak2.. janji enjoy!!! rindu ko jack... jauh ko merantau.. walau pa pe pun ku tetap doakan ko berjaya capai cita2 ko... seriously rindu ko jack... -_-

Ni la jadinya bila kebosanan melanda..sume citer lama dah ter'flash back balik mcm nie kn... sebak je rasa.. aishhh.. klu macm nie nak xnak esok kena cari citer korea baru la nampak nya.. klu tidak mau meletup den sebab bosan gnie hehe.... Untuk malam nie.. layan running man dulu with Jeasuk Oppa..^_^

No comments: