Sunday, June 12, 2011

Activity time weekend... ^_^

Weekend nie fa balik kampung... rindu kot ngan Mak & Abah tersayang serta Dinda tercinta... macam2 Fa buat balik kampung kali nie... sume nya activity bersama mak.. hehehe meh nak citer meh...

Jumaat :
-sampai je rumah Met je yang ada kat umah.. mak balik umah tok...so nampaknya activity malam nie adalah MENONTON TV bersama met.. hehe layannnnnn....

Sabtu :
- disebab kan bangun lambat arinie.. breakfast dah siap.. aishh.. buruk nya perangai.. tue la pas subuh je tido... tapikan time cuti nie la nak bangun lambat... nikmat o.. bangun lambat time cuti hehehe.. selepas melincin kan 2 pinggan mee goreng special yang mak masak, activiti kemas mengemas rumah bermula... cewah.. mcm kemas teruk je... padahal sapu sampah je hehe...
- petangnya pulak mak ajak g kenduri umah kawan mak.. best2... best sebab leh cuba selendang yang lama dah beli tapi xpakai2 g.. arinie je yang sempat Fa cuba... ^_^
- then g usha2 kain langsir ngan mak kat jitra... well sudah ada yang berkenan di hati kami berdua... malangnya mak xbawak cash lebih.. so next time datang lagi hehe...
- abis je shopping terus g umah taman mawar.. kemas ckit rumah tue...sebab mak lang nak balik..nanti leh dia duk rumah tue... rajin x Fa?? hehehe
- selepas kepenatan kami balik and terus zzzzZZZZzzz :)

Ahad:
- Pagi2 macam besa activity kemas mengemas and basuh baju bermula cuma pagi nie breakfast ngan Nestle Bliss je sebab mak awal2 g dah g sekolah.. xda orang nak wat breakfast.. Fa nak buat pun xberbaloi sebab tinggal Fa ngan my lil bro je dalam rumah..
selesai je sume kerja terbuka plak pintu hati nie nak try resipi yang lama dah upload tapi xsempat2 g nak try... nak tau pe?? meh cnie nak tunjuk...

Haaa.. nie la dia.. apam pocodot.. comel x?? ok la kan first trial.. hehehe nak comel lagi kena rajin2 la buat kan... boleh la buat bekal gi keja esok hehehe.... nie la activity terakhir tuk weekend kali nie... ^_^

Pas je solat Asar.. the lovely couple..abah & mak antar Fa balik USM.. sumenya gara2 road tax keta yang x renewdari 27 aribulan aritue... hehehe... nasib baik abah tengok kan road tax keta tue.. klu xsampai skrang la xperasan dah mati dah road tax keta tue hehehe... and now I'm here again.. at USM... sob3...

No comments: