Tuesday, May 24, 2011

Menu Arinie

Arinie pas balik je dari opis terus campak beg nak g mandi... siap pas solat baru lew usha2 pe rumate wat... Our menu for today is... NASI gORENG.. + Sosej + Kentang.. hahaha..simple kan... name pun orang bujang.. masak pun bujang gak la... men pakai campak2 je ... and lastly jadi la nasi goreng.. abis 1 periuk kami bedal ... Best makan ramai2.. borak2 sambil2 sampai xsedar dah abis 1 periuk nasi goreng kami bedal.... mesti sume aran kan nape periuk bukan kuali aka belanga... sebabnya nama pun orang bujang+duk hostel.. so periuk nasi nama glemornya periuk serba guna hehehe.. apa2 pun boleh masak guna periuk nasik.. hehe...

Pejam celik pejam celik dah nak masuk sebulan dah keja... Dah lama xduk kat umah... 2tahun nie keja menumpang je kat cnie... Cnie dah macam umah pertama dah... sob3... rindu2... so this weekend dengan segala hormatnya saya umumkan masa bersantai bersama family di umah.. hohoho... I'm coming home..I'm coming home... tell the world I'm coming home... hehehe... cepat la masa berlalu... rindu sama my sweet heart...(MAK & ABAH) ^_^

oKlah..cukup2 la lalutan and bebelan for today... perut dah penuh and now is the best time to sleep.. hehehe... see ya....

No comments: