Wednesday, April 13, 2011

study week comes again....Yeah

B4 kluar makan jap g ngan otomen nak wat gak N3 kejap.. xkira sempat ke x.. hehehe....

Actually stud week kat USM nie dah mula lama dah.... Isnin aritue g... cuma Fa jew yang baru nak mula arie nie.. hikhikhik... al maklum la ada satu paper jew sem nie... dnt jelous2 ye kawan2 hehehe....

Paling suka sal study week nie adalah xda kuliah.. hehehe best2...leh lepak dalam bilik or library tanpa ada gangguan... klu time kuliah tue best juga cuma kadang2 agak bosan... so suka g study sendiri sambil dengar lagu... tapi apa2 pun sayang sama sume pensyarah... tanpa mereka siapa lah aku hehehe... citer sal pensyarah.. kat cnie sume pensyarah terbaik!! ada class la... xpernah lokek klu bab2 ilmu nie... pantang je student muncul depan pintu bilik diaorang.. mesti sambut dengan senyuman... especially my supervisor ... hehehe thankz bapak coz xpernah jemu tolong anakmu ini... :) tue lecturer kat school civil lew.. school len xtahu la Fa hehehe.... tapi nama pun lecturer mesti la sume nak bantu student masing2 kan... InsyaAllah satu hari nanti nak jadi gak macam diaorang... manusia xlokek ilmu nie adalah manusia yang sentiasa berjaya and Allah sayang... :)

ok la..my otomen dah tunggu kat luar.. nak g makan.. jom2 g makan... :)

No comments: