Saturday, April 16, 2011

Running Man.. BEst!!!


Mesti korang pelik kan Running Man tue pe... (tapi budak2 USM xpelik kot).. meh nak citer... hehehe Running Man tue citer Korea..Reality Show yang tengah hangat and meletup kat korea and Msia skarang nie... Serius cakap citer Running Man sangat2 lawak and menghiburkan... Klu Fa tension.. citer nie la yang Fa cari...

Yang paling Fa suka dalam citer nie Jae Suk.. Lawak dia memang selamber... Dia nya joke memang ikhlas.. nampak la diaorang betul2 enjoy dengan apa yang diaorang buat... sesetengah penghibur cuma pentingkan income yang masuk je... xtuduh sesapa erk.. hehehe.. Tapi serius la best citer nie.. ada je lawak2 baru and spontan diaorang... paling best.. game2 yang diaorang men sume nya nampak best n enjoy...rasa nak join je skali... klu xcaya try la tgk.. nak tengok kat mana?? hehehe Fa pun download kat sharer USM nya.. sapa2 dak USM leh la gi geledah ShareR2 Usm ye pasnie.. g cari citer nie..tapi yang lain tue try2 la usha U-Tube ke link korea ke.. ada kot kat sana hehehe...

Korea memang terkenal dengan variety show diaorang yang kelakar tue... lagu2 and dance diaorang xpayah citer pun korang mesti dah tahu kan... hehehe... My favorite group is CN Blue.. blink3...




suka dengan lagu2 diaorang yang up to date and simple... Of course juga la sebab bro2 nie sume hensem2.. nampak cool je time diaorang ngan instrument muzik masing2.. tambah2 YongHwa :)


Selain Running Man.. Fa juga big fun citer 2day 1 night, family outing season 1 and Oh! My School... Best citer2 nie..jugak kelakar... maaf la.. Fa memang suka citer lawak...drama2 nie kureng ckit.. xlarat nak layan emo... :) bila la Malaysia nak buat variety shows yang best and menghiburkan macam nie... hehehe.... Xsalahkan klu ambik yang baik tuk baiki kelemahan kita...kan..kan..kan.. :)


Oh!My school memang best!!!


Alang2 dah buat N3 sal citer korea nie... nie special Fa nak tunjuk kat my otomen....


Ha... nie la Simon D... yang sebelah kiri tue...

Klu rasa2 nak lawak2 yang maximum and menghiburkan.. cari la citer2 yang Fa mention kat atas tue ye.. confirm xnyesal.. hehehe

No comments: