Monday, April 18, 2011

Kejap je Famous....

Lambat plak N3 arinie.. bz ckit .. al maklum la..nama pun student... skarang nie plak ngah demam exam... pasnie xda dah.. dah last dah exam nie.. huhuhu.. dalam facebook pun ramai kawan2 dah start tulis status sedih2 ... dah nak abis dah kan... huhuhu... ye la pasnie sume bertabur bawak haluan masing2.. tue belum di kira yang balik negara sendiri nek belon g tue hahaha.... Apa2 pun.. setiap pertemuan pasti ada perpisahan... yang penting... hubungan yang sedia ada jangan la diputuskan... rajin2 la contact ye.. dlm facebook pun dah ok... zaman dah maju... xyah dah guna surat ngan setem... :)

Nak share sal berita yang Fa tengok tadi dalam Metro... cikgu Shida... klu xsilap cikgu Shida nie pernah masuk dalam hot fm.. lawan nyanyi ngan Wak AG... cikgu rock nie.. tengok pun slamber semacam je... mesti cikgu kesayangan nie hehehe.... kejap je dia famous... sume nya sebab internet ... dunia tanpa sempadan??? hehehe... nak tahu sal citer cikgu nie?? klik cnie... Cikgu Shida

Ok la... xnak komen lebih2 sal cikgu shida nie... lagipun Fa xkenal pun dia.. sekadar tahu sal dia melalui media je... so xbaik la komen yang lebih2 klu kita sendiri xtahu hal yang sebenar kan... xpasal2 jadi kes len plak hehehe... jom sambung kerja jom... :)

No comments: