Saturday, April 16, 2011

Day After 21/4 ??

Geegege.. seram nak memikirkan nya.. Nape ngan 21/4?? Actually that my birthday.. but im not scary about my birthday.. of course I'm grateful where I'm now... :) what make me scary is I'm not holding title USM student anymore after 21/4...

By the way... asal birthday Fa je mesti exam... dari sekolah rendah untill now... huhuhu of course my birthday kadang2 ada orang ingat and kadang2 x.. its ok... sume orang tengah bz ngan exam kan.. paham2 hehehe... Back to the main topic... Apa nak buat after grad nie.. emm.. ada gak la mintak sambung blajar.. ada gak hantar resume... yang pasti.. cuti nie xkan sesekali Fa duk diam je kat rumah... mesti cari kerja.. yeah... Bukan pe.. rasa Sia2 je mak ngan abah hantar blajar and rasa sia2 gak belajat 4 tahun kat USM klu cuti nie xda nak buat pe and ada rasa nak rest2 dulu puas2.. hehehe... tue pendapat Fa la...

Sebaiknya cari la kerja.. at least cari duit poket sendiri... xnak harap duit mak abah lagi.. dah tua kot nak harap duit mak abah lagi.. tapi my mum prefer Fa duk kat rumah je and nanti bukak sem sambung lagi blajar... Oh mumy... kakak nak keja la mak.. xpernah rasa kerja macam mana.. first dapat rasa pun time LI aritue je.. tue pun biasa2 je.. huhuhu...

Korang pe plan?? Xkisah la apa plan korang janji korang kena start pikir sal masa depan korang dah... bukan apa.. takut nanti terlambat... ye la.. saat korang baru terniat nak plan masa depan.. orang lain dah rebut dah peluang yang ada.. macam mana??? hehehe dunia zaman skarang nie penuh dengan persaingan.. siapa lambat.. nasib la... renung2 kan... hehehe...

No comments: