Sunday, April 17, 2011

Baru Pas Balik Dari Jenjalan...hehehe...

Malam nie tetiba rasa malas sangat nak study... nape erk.. adoi.. so wat alasan pada diri sendiri tuk wat N3... alasan xnak study.. hahaha.. tapi nak tulis pe erk dalam N3 nie.. tadi ada la g jenjalan kat blog2 orang especially blog abang Ben... seronok tengok blog orang len dalam bloglist abang Ben... bila la blog Fa yang xseberapa nie nak duk dalam bloglist tue erk.. hehehe berangan Fa berangan....

Singgah juga kat blog borak kosong.com.. macam2 cerita aneh ada dalam blog nie... terkejut + pelik pun ada... tapi yang baik kita ambik la k.. yang xbaik.. shhhuhhh... buang jauh2 xpun klu agak2 xsampai hati nak buang... ambik la.. tapi buat sebagai pengajaran.... biar miskin rupa asal tinggi akhlak and ilmu di dada... :)

Ok la ....mood stud dah datang balik... jom study jom.. ;)

No comments: