Monday, April 25, 2011

Alhamdulillah... everything goes well...

setelah sehari menghilang.. now im back!!!!! hehehe Alhamdulillah... everything goes well... dapat ilmu baru.... :) banyak belajar melalui kesulitan nie... betul la pengalaman mematangkan kita... betul jugak setiap dugaan tue ada hikmahnya... pilihan ditangan kita nak sedar atau wat2 pejam mata... Kagum dengan KebesaranNya kerna setiap yang berlaku adalah kehendakNya....

Syukur Fa dipilih untuk terima ujian nie sebab banyak yang Fa belajar dari nya... :)

Skarang nie duk kalut nak cari kerja plak.. nak tambah income poket.. sukmo kluar je... xda masuk2 pun hehehe... nak mintak kat mak abah?? malu la sebab dah slalu mintak hahaha....
sape2 ada keja kosong??? ( kalau boleh nak kerja yang duk mengajar2.. cewah deman plak.. al-maklum la anak cikgu..ahakz )

sesungguhnya Fa happy arinie sebab boleh tulis N3 balik... disebabkan appy.. Fa nak nyanyi sebuah lagu... hehehe xda la... nak pe ye... emmmm.... nak citer sal my birthday yang tertangguh kerana bahana Mr **P....

My birthday kali nie as usual... mesti sambut dlm dewan exam ... tue perkara wajib hahaha... tapi Alhamdulillah soklan exam xda la susah sangat... kira boleh jawab la and xtinggal kosong... :)
Malamnya plak.. my friend wat kenduri ckit.. as sambut birthday dia and also me... rasa yang berkumpul malam tue.. sume dak2 gurls civil berhimpit dalam bilik yang kecik n comel tue... termasuk la Izah.. rumate my friend tue..( cian Izah xdapat study malam tue.. hehe sori ye)..
best dapat kumpul ramai2... ilang sume tension walaupun ada kawan2 yang still ada paper keesokkannya hehehe... tapi bila lagikan nak kumpul ramai2 macm tue...malam tue ada kek besar tau... 7 lapis..nah ambik ko... serius cantik... kagum ngan adik my friend nie coz pandai wat and decorate kek... jeles sebenarnya... coz Fa minat bab2 tue... xpe2 ada masa nanti Fa g terjah umah dia blajar k... nak tengok gambar kek tue??? meh cnie nak tunjuk..



Taaaada....



Tinggi and cantikkan

sebenarnya adik my friend nie memang pandai wat kek... 7 lapis kek nie.. xcaya??? meh nak buktikan.....


seee.....




Haaa.. nak dah cakap... nice kan kek nie... berminat??? Fa pun xtahu dia jual kat mana tapi rasa2 nie boleh kot order kat facebook dia... Nama dia Hanim .. klu berminat ce try contact guna facebook dia... hehehe click kat cnie... Hanim ke nak Fa order kan ke.. leh je.. just tinggal kat box comment ye... :)

After project isi mengisi perut ngan makanan... thanks wat Fa happy giler time birthday... great memory for the last moment... really appreciate it... :)


p/s : Dalam range masa gawat tue...Fa juga blajar sal sensitivity semasa menulis blog...blajar untuk berfikir sebelum menulis... blajar untuk jadi lebih matang dalam berfikir... saya budak baru belajar... klu salah tolong tunjukkan... :) maaf pada sesapa yang terasa dengan apa yang Fa tulis... Fa minta maaf but I'm will try to be more sensitive with what i am writing in future... xda niat nak guris hati sesiapa.. Fa cuma ikhlas menulis apa yang terlintas di highway otak Fa ... :) tapi jangan jemu2 erk baca blog nie ye.. xsempurna tapi cuba yang terbaik.. :)

No comments: